Båtkapell Göteborg

Båtkapell Göteborg

Behöver du hjälp med ett nytt båtkapell i Göteborg? Sjölanders Marintextil är specialister på båtkapell av högsta kvalitet och tillverkar till exempel bomkapell, sittbrunnskapell och sprayhood. Våra erfarna kapellmakare i Göteborg använder sig av högkvalitativ kapellväv från välkända leverantörer som Sattler, Markilux, Sunbrella och Sandatex. Varje båt är unik och vi tar naturligtvis hänsyn till just din båtmodells egenskaper och förutsättningar.

Vi har mångårig branscherfarenhet och har genom åren fått gedigna kunskaper inom marina textilier. När du vänder dig till oss på Sjölanders Marintextil i Göteborg för att få uppsytt ett båtkapell så kan du känna dig säker på att få en produkt och service av högsta kvalitet. Vi är måna om att alltid göra ett omsorgsfullt detaljarbete på våra båtkapell så att de tål tuffa väder- och vindförhållanden. Våra båtkapell är snygga, välsydda och funktionella.

Båtkapell Göteborg

Skaffa nytt båtkapell i Göteborg

Har du en båt i Göteborg och behöver hjälp med ett nytt båtkapell till den. Vi på Sjölanders Marintextil är erfarna kapellmakare som ser fram emot att hjälpa dig att sy upp ett nytt båtkapell av högsta kvalitet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Varierat urval av mallar till båtkapell

När vi tillverkar våra båtkapell använder vi oss av mallar och vi har ett brett sortiment som passar de vanligaste båtsorterna. Skulle det vara så att vi inte har någon mall som passar just din båtmodell så besöker vi dig gärna i Göteborg med omnejd och mallar där.

Är du nöjd med passformen på ditt gamla båtkapell? Sjölanders Marintextils kapellmakare använder gärna det som utgångspunkt och gör de justeringar som du önskar.

» Några av de båtkapell vi tagit fram

Tillverkning av kapellbågar

Har din båt kapellbågar som börjar bli slitna och trasiga? Sjölanders Marintextil tillverkar stabila bågar och kan naturligtvis anpassa dem efter dina önskemål om form, höjd och material. Med våra kapellbågar slipper du vattenansamlingar i ditt båtkapell och kan fokusera på annat.

Sprayhood – ett måste för dig som vill slippa bli blöt

Att befinna sig ute på en sjö eller ett hav med sin båt är underbart, men när regnet faller och vinden blåser kan det bli blött och besvärligt. Vi på Sjölanders Marintextil rekommenderar att du investerar i ett sprayhood som är ett sorts stänkskydd med ett sufflettliknande utseende.

Sprayhood finns ofta på segelbåtar, men det blir allt vanligare att de används som stänkskydd på båtar med styrpulpet. En sprayhood täcker till exempel segelbåtens nedgång medan ett båtkapell skyddar större delen av båten.

Våra kapellmakare tillverkar och reparerar din sprayhood med stor noggrannhet och använder naturligtvis material av högsta kvalitet. Med en sprayhood från Sjölanders Marintextil får båten ökad komfort samtidigt som värdet höjs.

Sittbrunnskapell

Behöver din båt ett nytt sittbrunnskapell eller är det befintliga gammalt och slitet? I vår syverkstad i Göteborg tillverkar vi rejäla sittbrunnskapell och använder alltid noggrant utvalda material.

Låt inte dåligt väder förstöra din båttur! Sittbrunnskapell från Sjölanders Marintextil i Göteborg är enkla att använda och ger din båt ett extra rum vid dagar med regn och blåst. En båt som är utrustad med ett sittbrunnskapell slipper vattenstänk i sittbrunnen och gör så att du håller dig varm i alla väder.