Båtkapell

Tvätta, impregnera och laga ditt kapell

Att ta hand om sitt båtkapell säkerställer att det håller i många år. Det spelar ingen roll om det är sprayhood, sittbrunnskapell eller bomkapell. Kom in till oss så hjälper vi dig att laga sömmar, dragkedjor och blixtlås som gått sönder. Många gånger kan vi göra detta direkt så varför inte passa på att besöka någon av alla lunchrestauranger vi har i kvarteret under tiden? Du kan också lämna in båtkapellet hos oss för att tvätta och impregnera det och vi går tillsammans igenom ditt kapell för att se om det räcker att göra en kapellservice eller om det kanske är dags att göra ett nytt. Självklart hjälper vi till även med det!

Princess 40

Tillverka nytt båtkapell

Vi tillverkar båtkapell av alla de slag t ex sittbrunnskapell, sprayhood och bomkapell men även på andra suffletter som till exempel till sidvagnar till motorcyklar, jeepar, släpkärror. Vi använder kapellväv från erkända leverantörer som SattlerSunbrella och Sandatex. Varför inte också passa på att sy upp matchande båtdynor och gardiner?

Det finns två vägar att gå:

Tillverka nytt kapell genom att malla

Har du inte något båtkapell sedan innan så börjar vi med att göra en mall. Då kommer vi ut till dig eller du till oss här på Hisingen i Göteborg. Med vår kompetens och erfarenhet och dina önskemål mallar vi upp ett kapell och mallarna används sedan som mönster som vi syr efter. Mallarna sparas så nästa gång du kommer så behöver du bara säga till om du vill ha nya fönster eller andra ändringar. Ditt kapell kommer märkas med ett unikt mallnummer så om oturen skulle vara framme och kapellet bli stulet och upphittat så kan upphittaren spåra dig genom att komma till oss. Naturligtvis gör vi även kapellbågar för att få den form du önskar. Bågarna går att få i rostfritt eller aluminium. Vi ser till att du får det kapell som du drömt om i både färg och form.

Göra nytt båtkapell genom att kopiera det gamla

Har du kvar till gamla kapell och det sitter bra så kan vi ta det och använda som mall. Detta alternativet sparar både tid och pengar så släng inte ditt gamla båtkapell! Vill du göra ändringar så hjälper våra erfarna sömmerskor och kapellmakare till. Vill du till exempel lägga till eller ta bort fönster och dragkedjor så är det inga problem. Vi hjälper dig att få ditt drömkapell.

Kopiering av kapell