Båtdynor/Brodyr

Laga Båtdynor, Husvagnsdynor & Trädgårdsdynor

Vår duktiga möbeltapetsör hjälper dig att klä om dynor och stolar till både båt, bil, trädgård och husvagn. Vi hjälper också till med att laga sömmar och dragkedjor samt med tvätt och impregnering. Är skummet bra klär vi om dynorna i önskat tyg och använder befintligt skum. Här finns ett stort urval av tyger i alla prisklasser. Vi klär även om exklusiva båtstolar där vi arbetar med de flesta material. Vi kan också hjälpa dig förstärka sömmar och ytor som är extra utsatta.

Sy upp nya dynor

Vi gör nya dynor enligt önskemål där ni kan bestämma tjocklek och form. Skum skärs till efter mått och mallar av vår tapetsör här i våra lokaler på Hisingen i Göteborg. Vi använder kallskum som är bekvämt och fast och passar bra till dynor. Vi har ett stort sortiment av tyger av god kvalitet. Tyger i båtar, husvagnar och trädgårdar utsätts för mycket slitage och idag finns tyger som inte solbleks, håller mögel borta och där salt och klor inte ger några fläckar.  Kom in till oss i våra lokaler i Göteborg och besök vårt showroom, bläddra bland våra tygprover och få goda råd av vår tapetsör.

Brodera dynor

För dig som vill ha det lilla extra kan vi erbjuda brodyr efter dina önskemål. En broderad dyna ger ett exklusivt intryck och förhöjer upplevelsen i båten eller bilen. Vi kan brodera på kuddar, stolar och kläder av olika material. Se exempel som vi gjort till olika båtägare nedan.

Bäddmadrasser

Formsydda madrasser till båt

Vi tillverkar även bäddmadrasser formskurna efter dina dynor eller dina mått. Passa också att sy upp en tunnare formsydd skyddsmadrass som är lätt att ta av och tvätta i vanlig tvättmaskin.