Båtinredning Göteborg

Båtinredning Göteborg

Letar du efter textil båtinredning av högsta kvalitet i Göteborg? Sjölanders Marintextil tillverkar till exempel båtdynor, bäddmadrasser och formsydda lakan. Vi kompletterar din båtinredning eller fräschar upp den befintliga. Allt för att du ska få en så trevlig och praktisk vistelse i din båt som möjligt. För allt fler har börjat inse vikten av praktisk och vacker båtinredning, att vi inte bara ska ha det trevligt i våra hem utan att vi också omger oss med en trivsam miljö när vi är ute till sjöss eller havs.

Kanske vill du matcha båtdynor och kapell med kuddar och gardiner. När vi syr upp båtinredning åt dig har du stora möjligheter till anpassning

Du är varmt välkommen att höra av dig eller att besöka oss om du vill ha mer information eller har bestämt dig för att beställa båtinredning. Sjölanders Marintextil finns i Hisings Backa som ligger i Göteborg.

Båtinredning

Sy upp båtinredning i Göteborg

Behöver du hjälp med båtinredning i Göteborg? Vi på Sjölanders Marintextil har god erfarenhet av att jobba med textilier som ska tåla tuffa tag.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med exempelvis båtdynor, bäddmadrasser och formsydda lakan.

Material som tål marina miljöer

En båt utsätts för hårda påfrestningar till sjöss och därför är det viktigt med material som tål de tuffa förhållanden som råder i den marina miljön. Fukt, väder och vind ansätter och solen kan lätt ge solblekt båtinredning när enklare tyg används. Det är också viktigt att det är smidigt att ta hand om smuts när den textila inredningen utsätts för det.

Sjölanders Marintextil har gedigen erfarenhet av måttanpassad, textil båtinredning och tillverkar produkter efter dina behov och önskemål. Vi garanterar professionellt utförda arbeten med högt ställda kvalitetskrav på material som exempelvis tyg, skinn och konstläder.

Skötsel av textil båtinredning

Att använda material av hög kvalitet är en del i att få en hållbar textil båtinredning, men du kan också öka dess livslängd och trivseln på båten genom att ta hand om inredningen.

Några tips på att ta hand om den tyger som används i båtinredningen:

  • Tänk på att se till att tygerna är torra och rena innan du lägger in dem i vinterförvaring. Förvara torrt och med bra ventilation.
  • Borsta regelbundet av tygerna med en mjuk borste eller svamp.
  • När du upptäcker smuts, ta bort den så snart som möjligt.

Båtdynor

Om dina båtdynor är obekväma, solblekta eller slitna så är det dags för en uppfräschning. Vi hjälper dig gärna att skapa ökad komfort och trivsel ombord! Båtdynor är en viktig del av din båtinredning.

Sjölanders Marintextil i Göteborg tillverkar nya båtdynor av högsta kvalitet och matchar dem naturligtvis med resten av båtinredningen om så önskas. Vi har som policy att alltid vara lyhörda för våra kunders önskemål – det är du som bestämmer vilken tjocklek och färg dina båtdynor ska ha.

Måttanpassade båtdynor

Alla båtdynor tillverkas efter mallar och vi är naturligtvis noggranna när vi mäter så att dina varor passar så bra som möjligt. Om vi bedömer att skummet i de befintliga båtdynorna är tillräckligt bra så klär vi gärna om dem i ditt favorittyg om du önskar det. Nya eller renoverade båtdynor är ett enkelt sätt att sätta personlig prägel på din båtinredning.

Ibland kan det vara svårt att veta vad som är optimalt för just din båt. Sjölanders Marintextil ger dig gärna råd när det gäller att hitta rätt material, stoppning och modell.

Mer än marin inredning

Vår vana vid att sy upp inredning som utsätts för väder och vind använder vi självfallet gärna även till andra områden. Som exempel kan nämnas att byta ut markisväven i slitna markiser. Ett billigare och mer hållbart