Kapellservice Göteborg

Kapellservice Göteborg

Sjölanders Marintextil har lång erfarenhet av kapellservice – vi vet att det mesta går att fixa. Våra duktiga kapellmakare utför service på alla sorters båtkapell och ser till så att ditt båtkapell håller i flera säsonger till. Med vår hjälp underlättas ditt båtliv!

Vårt företag finns i Hisings Backa som är en stadsdel i Göteborg. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om du vill anlita oss. Om du har vägarna förbi så är du varmt välkommen att besöka oss, prata med vår kunniga personal och titta på våra produkter.

Sjölanders Marintextil ser framemot att få ge din båt bästa möjliga kapellservice. Låt oss ta hand om ditt båtkapell eller textilierna i ditt hem.

Kapellservice Göteborg

Skaffa nytt båtkapell i Göteborg

Har du en båt i Göteborg och behöver hjälp med ett nytt båtkapell till den. Vi på Sjölanders Marintextil är erfarna kapellmakare som ser fram emot att hjälpa dig att sy upp ett nytt båtkapell av högsta kvalitet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Noggrann och effektiv kapellservice

Vi tar hand om ditt båtkapell och gör så att det blir helt och användbart igen. All kapellservice innebär att vi kontrollerar alla sömmar och byter ut rutor samt dragkedjor vid behov.

Vår policy går ut på att utföra alla tjänster så snabbt, noggrant och effektivt som möjligt. Vårt företag sätter kunden i fokus och vi är lyhörda för dina behov och önskemål.

Nytt båtkapell eller service?

Sjölanders Marintextil hjälper dig att bedöma om du behöver ett nytt båtkapell eller om det räcker med besiktning, kapelltvätt, lagning och impregnering. Om du vill ändra något på din båts kapell så går det naturligtvis utmärkt. Vi syr om och kompletterar båtkapellet så att det blir precis som du önskar.

En väl utförd kapellservice kan förlänga livslängden vilket är bra både för miljön och för plånboken. Vår kapellservice utförs med professionell utrustning och vi åtar oss alla uppdrag med samma engagemang och utpräglade kvalitetstänk.

All sorts kemtvätt

Är textilierna i ditt hem eller i din båt smutsiga? Sjölanders Marintextil erbjuder kemtvätt och kan rengöra till exempel gardiner, kläder, mattor och överkast. Vi tvättar dina saker med stor omsorg och är mycket måna om att alltid anpassa oss efter just dina textiliers förutsättningar.