Tapetsör

Klä om dina möbler

Vi har en duktig och erfaren tapetsör som hjälper dig klä om möbler som stolar, soffor, fåtöljer, sänggavlar till hem, offentlig miljö, restauranger, hotell och gym. Tillsammans med våra sömmerskor och skräddare kan vi hjälpa dig sy upp matchande textilier som till exempel kuddar, sänggavlar, lampskärmar och gardiner. Att klä om en stol eller soffa gör den mer personlig, ökar livslängden och är ett både miljömässigt och ekonomiskt smart val. Har stoppningen gjort sitt så löser vi självklart även detta genom att förbättra eller ersätta stoppningen i stolen eller soffan. Du är välkommen att besöka oss i våra lokaler på Hisingen i Göteborg. Vi har ett stort urval av tyger till alla sorters miljöer och behov.

Tapetsör

Ordet tapetserare kommer ursprungligen från franskans tapisserie som betyder gobeläng, duk, matta eller väggbonad. Tapetserare är ett hantverksyrke som arbetar med att laga, renovera eller byta olika typer av möbeltyger, klädslar eller skinn på din soffa, fåtölj, andra möbler i bostäder, bilar, båtar eller flygplan. Inriktningen för en tapetserare är att klä om möbler genom att byta tyger, förbättra eller ersätta stoppningen i stol eller soffa.

Gratis offert

Maila in en bild med en beskrivning på vad du vill ha hjälp med så får du ett kostnadsförslag av oss. Det vi behöver veta är måtten på möbeln och hur många delar det är. Offerten är då exkl. kostnaden för tyg då det beror på vilket tyg du väljer.