Tapetsör

Klä om dina möbler

Vi har en duktig och erfaren tapetsör som hjälper dig klä om möbler som stolar, soffor, fåtöljer, sänggavlar till hem, offentlig miljö, restauranger, hotell och gym. Tillsammans med våra sömmerskor och skräddare kan vi hjälpa dig sy upp matchande textilier som till exempel kuddar, sänggavlar, lampskärmar och gardiner.

Som tapetsör klär vi om en stol eller soffa, och gör den mer personlig, ökar livslängden och är ett både miljömässigt och ekonomiskt smart val. Har stoppningen gjort sitt så löser vi självklart även detta genom att förbättra eller ersätta stoppningen i stolen eller soffan. Du är välkommen att besöka oss i våra lokaler på Hisingen i Göteborg. Vi har ett stort urval av tyger till alla sorters miljöer och behov.

tapetsör

Tapetsör

Ordet tapetserare kommer ursprungligen från franskans tapisserie som betyder gobeläng, duk, matta eller väggbonad. Tapetserare är ett hantverksyrke som arbetar med att laga, renovera eller byta olika typer av möbeltyger, klädslar eller skinn på din soffa, fåtölj, andra möbler i bostäder, bilar, båtar eller flygplan.

Inriktningen för en tapetserare är att klä om möbler genom att byta tyger, förbättra eller ersätta stoppningen i stol eller soffa.

Att klä om möbler har flera fördelar, inklusive:

Förnyad estetik
Genom att vi klär om dina möbler kan du anpassa deras utseende efter din smak och stil. Det ger möjlighet att välja nya tyger och färger som passar din inredning.

Längre livslängd
Genom att byta ut slitna och skadade tyger samt förbättra stoppningen kan du förlänga möblernas livslängd. Detta sparar pengar genom att undvika behovet av att köpa nya möbler och minskar avfallet.

Hållbarhet
Genom att återanvända befintliga möbler och material istället för att köpa nya bidrar du till att minska resursförbrukningen och miljöpåverkan. Det är ett mer miljövänligt alternativ.

Individuell anpassning
När vår tapetsör klär om dina möbler kan du anpassa dem för att passa dina specifika behov och preferenser. Det kan inkludera att justera komforten, storleken och funktionen för att bättre passa din livsstil.

Gratis offert

Maila in en bild med en beskrivning på vad du vill ha hjälp med så får du ett kostnadsförslag av oss. Det vi behöver veta är måtten på möbeln och hur många delar det är. Offerten är då exkl. kostnaden för tyg då det beror på vilket tyg du väljer.

Varmt välkommen att kontakta oss på Sjölanders Marintextil.

E-post: info@marintextil.se