Anpassa dina Yrkeskläder

Justeringar, lagningar och ändringar av kläder

Ett företags kläder är en viktig komponent i profileringsarbetet och något som påverkar kunden men ska också vara bekväma och till hjälp för er personal. Idag finns mycket färdigsytt att köpa men det är inte alltid det stämmer till 100% och då finns vi. Byta knappar till blixtlås, sy resår i midjan, lägga till en ficka eller ändra byxlängden kan öka komforten och göra plagget säkrare för din personal. Snickarbyxor, målarbyxor, pilotjackor, vad det än är så är det inga problem. Kom in till oss på Backa Bergögatan 14 i Göteborg så går vi tillsammans igenom dina önskemål.

Sy om dina arbetskläder
Sy om dina arbetskläder
Lägga till knapphål

Anpassning av Yrkeskläder, fritidskläder mm

Vi utför våra skräddartjänster på alla typer av kläder inom bygg, hem och trädgård, allt från ytterplagg såsom: Täckbyxor, dunjackor och rockar – till vanliga jeans, chinos, skjortor och tröjor.

Vi hjälper dig med alla typer av ändringar, omsömnad, reparationer och mycket mer, oavsett plagg. All sömnad sker här i våra lokaler i Göteborg och vi kan därför erbjuda snabb leverans. Kom hit med dina kläder eller skicka ett detaljerat mail till oss för ett gratis kostnadsförslag.

Laga hästtäcken, hundtäcken

Vi hjälper också till att laga olika typer av grövre textilier som gått sönder. Exempelvis hästtäcken, schabrak, hundtäcken, hundbäddar med mera.

Svensktillverkade arbetsbyxor i 100% bomull

Marinblå, Svart

Storlek c 44 – c 58 finns även i 100 storlekar.

Ring och beställ

Pris 398:-

Frakt tillkommer

Svensktillverkade Fiberpälsar

Marinblå vändbara med delbar dragkedja, förlängd rygg och tumgrepp.

Storlek XS – XXXL

Ring och beställ

Pris 429:-

Frakt tillkommer

Härliga pälsfiber sockar

Marinblå

Storlek 36/37 – 46/47

49:-